- Hát, lehet, hogy a szemöldöködet picit ki kéne szedni, hogy jobban hasonlíts! - riogatta Tamást sminkesünk, Viki, de aztán maradhatott az eredeti, és sminkből is csak kevés került fel. Séfünknek elég volt önmagát hoznia.
- Ritka az ilyen kopaszodós paróka, amire most szükségünk van.- árulta el a fodrász, majd hosszan állítgatta a tincseket,  miközben Juditka és Hajni felváltva tartották elé a portré fénymásolt változatát.
A várúrhölgy szerepében: Bajomi  Éva modell
Tamás szakállát maszkmesterünk (jobbra) szálanként ragasztotta fel. A szakáll igazi, kreppelt hajból készült, és Judit speciális ragasztóval egyenesen Tamás bőrére illesztette, kellemes volt leszedni.
A ragasztás után vágás, igazítás következett, majd a bajusz már egyben került fel. Tamás - a maszkmester szerint - ahhoz képest, hogy nem színész, példás türelemmel bírta a munkálatokat a száz fokos hőségben.
Bertalan Viki sminkes és Horkai Nóra stylist igazít
Fodrászunk a kész, barna parókát a helyszínen habbal kicsit átszínezte, hogy a Tiziano-modell hajszínére maximálisan hasonlítson. Aztán kiderült, hogy leginkább a nadrágját fogta meg.
A képek beállításánál Kecskés Zsolt, a Nők Lapja művészeti vezetője is segédkezett.
Tamást átalakították: Stylist: Horkai Nóra és Benkő Judit Fodrász: Dombi Gábor Maszkmester: Jánosi Judit Smink: Bertalan Viktória Fotós: Körmendi Imre Fotó-asszisztens: Szepessy András
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább