Három évig volt Clooney barátnője a modell-színésznő a szép emlékű nyolcvanas években, még jóval azelőtt, hogy eljegyezte volna magát Travoltával és a szcientológiával. Annyira komolyan vették kapcsolatukat, hogy még össze is költöztek egy Hollywood Hills-i házban, hogy aztán alig egy év múlva különbútorozzanak.
A főleg tévésorozatokban szereplő színésznő már 84-ben randizgatott Clooney-val, de aztán mégsem lett együtt járás a dologból; a Preston-éra alatt pedig teljesen eltűntek egymás életéből. Annál is meglepőbb, hogy öt évvel később örök hűséget esküdtek egymásnak Las Vegasban. Mint a mellékelt ábra is mutatja, az „örökké” igen relatív fogalom, ez esetben kevesebb mint négy évet jelentett.
Csupán egy rövid randisorozatnyi szerep jutott az MTV műsorvezetőjének Clooney életében: még egy évet sem töltöttek együtt. Viszont esetükben tényleg működik, az egyébként ultrabéna „maradjunk barátok” formula, mert ők azóta is tartják a kapcsolatot. Ez a kép például 2010-ben készült, amikor Clooney és aktuális barátnője hajókirándulásra hívták Duffyt.
Romantika a köbön: a híres amerikai sztár filmet forgat Párizsban, amikor egy kávézóban találkozik az egyetemi ösztöndíját pincéri fizetéssel kiegészítő diáklánnyal. Nyilván azonnal kitört a szerelem, ami csak tovább fokozódott, amikor a forgatás befejeztével a lány Los Angelesbe utazott, és odaköltözött Clooney-hoz. A színész három évig bírta, aztán dobta Balitrant is. C'est la vie!
Az angol modellel igazi internacionális szerelmi affért kerekített a hollywoodi sztár: Spanyolországban találkoztak az olasz Martini reklámszpotjának forgatásán. Bő két évig hol itt, hol ott látták őket együtt felbukkanni, de végül nem alakult tartós kapcsolat a laza randizgatásból.
Az egykori Baywatch-lánnyal állítólag csupán baráti viszonyt ápolt a színész, azért találkoztak olyan gyakran egymással. Igaz, mit is mondhattak volna, mikor ott volt még az angol modell is? Tény, abban az évben, amikor „barátkozni” kezdtek, a színésznő kapott egy kisebb szerepet Clooney első saját rendezésű filmjében, az Egy veszedelmes elme vallomásaiban.
Úgy látszik, a show-bizniszen kívül leginkább a vendéglátóiparra terjed ki Clooney látóköre, ha társat keres: 2007-ben megint egy pincérnővel keveredett romantikus viszonyba. A lány a sztár szülinapi partiján hozta-vitte a koktélokat csinos kis tálcáján, ott akadt meg rajta a sztár szeme. Bár nem volt hosszú a kapcsolatuk, a színész mély érzéseket táplálhatott Larson iránt, amit azzal is kimutatott, hogy elvitte az Oscar-díj átadására – ilyet egy barátnőjével sem tett korábban.
2011-ben zárta le kapcsolatát az olasz színésznő és az ötvenedik évébe ért Clooney. Pedig ez a három év olyan szépen telt, volt minden: közös Oscar-gála, vízisíelés Hawaiiban, filmfesztivál Velencében. Úgy tűnik, a sztár nem tud, vagy nem akar lehorgonyozni.
Az igazán elszánt Clooney-fanok nyilván az elejétől fogva tudják, kire gondoltunk, amikor Maxot említettük: a csüngőhasú malac 18 évig élt egy háztartásban a színésszel. A sztár első barátnőjének, Kelly Prestonnak vásárolta, de szakításuk után maga gondozta tovább a jószágot. Max több volt, mint háziállat: haver, társ, aki többször is személyes jelenlétével emelte Clooney interjúinak fényét, sőt: még gazdája ágyába is bevackolhatta magát, ha olyan kedve volt. A csüngő hasú jó barát 2006-ban tért meg őseihez.
A nő, akinek sikerült a lehetetlen. Clooney anyja szerint Amal Amaluddin éppen azzal fogta meg fiát, hogy más szellemiséget képvisel, mint eddigi barátnői. Az örök agglegénynek titulált színész 2014 április végén jegyezte el ügyvédnő kedvesét, akivel tavaly októberben kezdődött a kapcsolatuk.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább