Várkonyi Andrea szettjétől – jellegét tekintve – nekünk első pillantásra Angelina Jolie Golden Globe-on viselt öltözéke ugrott be. S hasonlóan ahhoz, ahogy a színésznő az ottani, úgy Várkonyi az itthoni ruhaverseny élmezőnyében végzett aszimmetrikus ruhájával és hozzá tökéletesen passzoló rúzsával.
Az értékdíjat nyert Trokán Anna az est legszebb frizurájával büszkélkedhet
...ugye?
Kék ruhájával, natúr színű magassarkújával és hullámos, barna tincseivel egyértelműen Lola lett az idei Story-gála Kate Middletonja.
Az ÖsszeEsküvők Nikója rózsaszín punkbalerinának öltözött, szoknyaméretével szemmel láthatólag Kiszel Tünde babérjaira törve. Ez is egyfajta irány...
Hogy Szulák Andrea a frizurájához választotta a ruháját, vagy a ruhához festette a haját, nem tudjuk. Az azonban biztos, hogy a színésznő-műsorvezető bézs-arany-barna színvilágú estélyije és melírozott tincsei a lehető legtökéletesebb összhangban álltak egymással.
Tatár Csilla magyaros öltözéke a gála egyik legszokatlanabb és legstílusosabb összeállítása volt. Olyannyira, hogy szerintünk idén a műsorvezető nyerte az est ruhaversenyét.
Az eseményre vonatkozó dress code és Tóth Gabi öltözködési stílusa közti átfedés idén egy rozsdaszínű miniruha formájában manifesztálódott. Az énekesnő önmagához képest érzékelhetően szolidabb megjelenésre törekedett, a ruha árnyalata azonban mégsem volt a legszerencsésebb választás platinaszőke hajához.
Balogh Edina vélhetőleg szintén Angelina Jolie Golden Globe-os öltözékéből merített inspirációt a gálán viselt szettjéhez. Más kérdés, hogy neki kevésbé jött össze a dolog, mint Várkonyi Andreának.
Ladinek Judit, Fésűs Nelli és Détár Enikő minden bizonnyal közös színpadi produkciójuk során jöhettek bele ennyire az összeöltözésbe...
Kiszel Tünde a tőle megszokott módon ezúttal is abroncsszoknyás hercegnőruhában érkezett. Az aktualitást esetében évről évre a ruha színe jelenti, olykor pedig még az sem. A médiaszemélyiség idén a 2008–2009-es szezon első számú trendszínét, a lilát öltötte magára.
ÖsszeEsküvők Peti, reméljük, hogy saját esküvőjére azért képes lesz kölcsönözni egy öltönyt, ha már szombaton ez nem sikerült.
Értjük mi, hogy Szandi magasan felsliccelt ruhájának koncepciója a combfixvillantás volt. Ha már, akkor ehhez viszont érdemes lett volna a csipkeszegélyhez illő, fekete csipkés combfixet húzni.
Sarka Kata a biztosnál is biztosabbra ment minimalista stílusú, fekete ruhájával. Ez azonban nem hiba, csupán ténymegállapítás.
Keresztes Ildikó feketehattyú-estélyije kifogástalanul trendi, emellett igen karakteres darab, amit bizony tudni kell viselni. Az énekesnő pedig nagyon is tudta.
A csipke a tavaly téli szezon slágere volt, idén nagyságrendekkel kevésbé divatos. A Jóban Rosszban színésznőjének azonban ebben a kissé abrosszerű estélyiben már tavaly is csak a futottak még kategóriában lett volna helye.
Iszak Eszter királykék szettje sokkal jobban illene egy nyári koktélpartira, mint egy téli estélyre. Annál is inkább, mivel akkor nejlonharisnyát sem kellene húznia hozzá. Pláne nem konyakszínűt.
Varga Viktor vagy díszhuszár, vagy magyar Coldplay. Még nem tudjuk eldönteni.
Kondákor Zsófi párducmintás rockabilly-ruhája egy ötvenes–hatvanas éveket idéző retropartin vagy egy Fenyő Miklós-koncerten csont nélkül megállná a helyért. A gálán már kevésbé hatott meggyőzően.
Sem pár centi felesleges ruhaanyag, sem egy nyaklánc, sem pedig néhány kósza tincs nem állta útját annak, hogy mindenki láthassa, mit kapott Szabó Zsófi a természettől. És mit kap Berki Krisztián Szabó Zsófitól.
Andor Éva aszimmetrikus öltözéke akár még sikkes is lehetett volna... Legalábbis a gigamasni és az áttetsző ujj nélkül, mely épp olyan szomorkásan és bizonytalanul lóg, mintha maga sem értené, mit is keres ezen ruhán.
A Jóban Rosszban színésznője, Legerszki Kriszti a legcsinosabb rövid hajú hölgy volt a gálán.
Madár Veronika kék ruhája sokkal inkább illett az alkalomhoz, mint Iszak Eszteré.
A Laokoón-csoport a fasorban sincs Medveczky Ilona rókastólájához képest, mellyel hologramos-fodros sellőruháját tette még néhány fokkal bizarrabbá. Öltözékére azonban a lábbeli adott csak magyarázatot: a művésznő ezen az estén minden bizonnyal Lady Gagának öltözött.
Kozsó indián diszkókirály képében jelent meg a gálán, öltözékével némileg megidézve Győzike szellemét is. Szettjéhez abszolút passzolt dekoratív biokiegészítője... vagyis hölgypartnere is.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább