Így mulatott Kozsó, aki a 90-es éveket varázsolta vissza eredeti szettjével, amelynek külön dísze a zakó ujján maradt márkajelzés. A szálkás haj és a színes napszemüveg visszaadja a Scooter- és a Shy Guy-életérzést, amelyet már épp sikerült elfeledni.
...de ez már valami egészen más, a Farkasokkal táncoló teljes forgatókönyvét sikerült rávarázsolni a nadrágra, amiben az énekes/zenekargyáros pont úgy fest, mint az esküvői díszbe öltözött Pocahontas.
jól mutat Berki Krisztián mosásban összement szmokingja, amelyben úgy néz ki, mint akinek csak az érettségi öltönye maradt szekrényben az adósságok visszafizetése után, ahhoz viszont jól passzol Bobby Ewing csokornyakkendője.
köldökig dekoltált ingével remekül hozta a helyi VV Cristofelt, a bakancsával pedig Mick Jaggert. Egy fesztiválon pazar szett lett volna...
Értjük mi, hogy Fluor Tomi az igazi különc, a nagy újító, de azért egy öltönyt igazán húzhatott volna.
A néhai Fiesta zenekar egyik tagja pont úgy jelent meg, mintha egy művházba indult volna koncertezni, vagy mondjuk le a boltba sörért. Bár a hasvillantós pólót és a féltéglányi övcsatot ez sem indokolja.
Úgy 15 évvel később ugyan, de a lényeg az, hogy rájött, van élet a hagyományos ingeken túl is. Mi mondjuk egy gombot lazítanánk, nehogy baj legyen a vége a nagy eleganciának.
az elegáns szabású szmokinggal nem tudott hibázni.
Vagány és mégis elegáns szett, hát így kell ezt csinálni.
Az X-faktor sztárja ritkán nyúl mellé, a mostani szettje is hibátlan. Azért néhány színt szívesen látnánk...
Az Irigy hónalmirigy sztárjai igazán kitettek magukért, jó volt látni, hogy nem csináltak viccet a gála szóból és az alkalomhoz illően öltöztek fel.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább