Hosszú ideje megy arról a vita, hogy a valóságban léteznek-e sellők, a Wreck Bar tulajdonosa azonban magasan tett erre, és sellőlányokat úsztató éttermet alapított. A lányok munkaköre abból áll, hogy a nap 8 órájában egy nagy akváriumban úsznak és a vendégekre nevetgélnek – mindezt persze talpig sellőjelmezben.
A tokiói Robot étterem a város piros lámpás negyedében nyílt, éppen ezért a meztelen női testek nem hiányozhatnak, de óriási robotokat is látni a helyen.
A thai Cabbages and Condoms, vagyis Káposzta és Óvszer nevet viselő thai étterem gazdái a pucér női testek helyett a gumiban látták meg a piaci rést, és egy olyan éttermet nyitottak, ahol a díszítőelem ez. A szlogenjük is az óvszerhez köthető: „Ételeink garantáltan nem ejtenek teherbe!”
A madridi Gula Gula melegbarát étterem igazi turistaattrakció, itt ugyanis profi transzvesztiták és chippendale-ek csinálják a bulit, nem kis sikerrel!
A torontói Mildred's Temple Kitchen étteremben a marketingfogás a kellemesen berendezett fürdő, amit a vendégek magukra zárhatnak – és azt csinálnak, amit akarnak. Ez határozottan szimpatikus!
A Hooters étteremlánc lányai mély dekoltázzsal és rövid sorttal várják a látogatókat – itthon is!
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább