A Keresztapa forgatásán ismerkedtek össze, és a nyolcvanas években jártak, egészen odáig, amíg Diane kvázi megkérte Al kezét, aki nemet mondott.
Igaz, sok csajt elfogyasztott Brad, mielőtt Angelina lecsapott rá, de az Egy rém rendes családból ismert szőke színésznővel való kapcsolatára nem emlékszünk.
A Kék lagúna sztárja és a teniszcsillag igazi tökéletes pár volt a kilencvenes években. Hat év járás után összeházasodtak, aztán két év múlva elváltak.
A legváratlanabb szerelem számunkra Courtney és Edward, akik három évig gyűrték egymást a kilencvenes években. Csúnya szakítás lehetett, mert botrányhősnő azt terjesztette szakítás után a színészről, hogy sok pénzzel tartozik neki.
Másfél évig járt Bennifer, ha még emlékeztek rájuk. El is jegyezték egymást, végül Ben elvett egy másik Jennifert.
A kilencvenes évek kosaras sztárja és Madonna még gyereket is akartak, de végül nem jött össze. A kapcsolatuk részleteit Dennis az életrajzi könyvében a biztonság kedvéért kiteregette.
A Reszkessetek, betörők! cuki kisfiúja felnőtt, és azon kívül, hogy drogproblémái voltak, összejött Mila Kunisszal is. Mila már Demi Moore exétől vár gyermeket, ha minden igaz.
Meg Ryan még javában házas volt, amikor Russell-lel összejött, bár azt mondta, a férje egy csomószor megcsalta. Ő Russell-lel vigasztalódott.
Csúcs ez a fotó a híres párról, különösen Robert zakója menő. 1984-ben találkoztak és hinnétek, hogy hét éven keresztül jártak?
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább