A világ egyik legmenőbb környékén, Beverly Hillsben található a Fleur De Lys nevű, frissen épült palota, amit most 125 millió dollárért árulnak.
Bár 2007 óta hiába keresik a vevőjét, az árból nem engednek. Mi ennyi pénzért a kertet túl gyérnek találjuk, bár tény, hogy így könnyebb fogadásokat rendezni benne.
Ez a kis hegyi luxuskunyhó a gazdagok síparadicsomában, Aspenben áll, és most Bandar bin Sultan szaudi hercegé, aki szívesen túladna rajta 135 millió dollárért. Összesen 15 hálószoba található benne és 16 fürdőszoba, a lépcsőzéssel nem kell fáradni, mivel lift is van az épületben.
Még egy fűtött medence, egy teniszpálya, egy squashpálya és istálló is elfért benne. Egy hétvégét szívesen eltöltenénk itt.
Ez a floridai, tengerparti palota most Donald Trump, az ismert amerikai üzletember tulajdona, aki jó üzleti érzékkel 40 millió dollárért szerezte meg a házat, majd 150 millióért hirdette meg.
Az elegáns Maison de L'Amitie nevezetű épületegyüttesben összesen 20 fürdőszoba, 15 szoba, több vendégház, egy teniszpálya és egy 30 méter hosszú úszómedence is található.
Még a kocsibeállóba is padlófűtést vezettek be ebben a hatalmas hegyi faházban, ami 155 milliót ér. A tulajdonosoké a Yellowstone Klub nevű síközpont, ahová csak milliárdosok nyerhetnek belépést.
Ebben a pompás otthonban lakott a híres sajtómágnás, Randolph Hearst, aki Hollywood krémjét látta itt vendégül a 40-es és 50-es években, de a Beverly Hills Palota nem csak erről híres.
Itt töltötte a nászútja egy részét John F. Kennedy, és itt vették fel a Keresztapa több jelenetét, köztük azt, amiben a filmproducer egy lófejjel az ágyában ébred egy szörnyű reggelen.
Bent is nagy a fényűzés. Most 165 millió dollárért árulják.
Eredetileg lányiskola volt ez a viktoriánus villa, amit 2006-ban alakítottak át lakássá. Most 161 millió dollár ellenében lehet beköltözni.
Ez a cseppet sem szerény tengerparti otthon egy 80 éves milliárdos üzletemberé, akinek a vagyonát ma 6 milliárd dollárra becsülik.
Az épületegyüttest a milliárdos építette a maga kényelmére.
Így van benne kosárpálya, squashpálya, teniszpálya, azaz szinte az összes klasszikus üzletemberes sportot lehet itt játszani. A golfhoz talán egy még nagyobb birtok kellett volna.
Egy londoni lakás is felkerült a listára, ráadásul a dobogó harmadik helyére, pedig csak hat hálószoba van benne, de legalább a Hyde Parkra néz. Ez már foglalt sajnos, 225 millió dollárért vette meg nemrég valaki. A kétszintes lakás ablakai golyóállók, és pánikszoba is található benne.
A lista második legdrágább háza a Francia Riviérán áll, és a pletykák szerint korábban Bill Gatesé volt.
Egy orosz milliárdos majdnem megvette, de az utolsó pillanatban meggondolta magát, így elbukta a 60 millió dolláros foglalót.
Most új vevőt keresnek a 750 millió dolláros villára.
Íme a világ legdrágább lakóháza, ami távolról irodaháznak is tűnhet, de valójában egy luxusotthon rejt magában. Egy indiai milliárdos, a Forbes listája szerint a világ egyik legbefolyásosabb embere építtette magának Mumbaiban.
Az autókat biztosan szereti, vagy sokan járnak hozzá kocsival, mivel az első hat emeleten parkolóházat alakítottak ki, de bálterem, kültéri és beltéri medence is helyet kapott benne, és rengeteg kristálycsillár.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább