A frufrus, barna hajfonatos ovisról készült visszafogott kép alapján semmi nem utal arra, hogy Ördög Nóra a későbbiekben egy nyitott, kamerák előtt fesztelenül mozgó tévés sztárrá növi ki magát. Egyet viszont el kell ismerni: ha a régi a fotón nem is villantotta meg jellegzetes mosolyát, már akkor is igen fotogén volt.
Ha a Disney fejvadászainak lehetőségük lett volna a pályakezdő Nórát látniuk, egész biztosan komoly esélyt adtak volna a Hilary Duff karakterére hajazó, fiatal, bájos lánynak. A mórahalmi lány hollywoodi karrier nélkül is nagyon ígéretesen startolt. A kép a jövőbe bizakodóan tekintő műsorvezetőnőről a Kölyök Klub felvételén készült.
Fiatal, sportos és mégis ragyogó külseje, természetessége valószínűleg nem vált hátrányára tévés berkekben sem. Ördög Nóra régebbi fotóin jól látszik, hogy nemcsak drága kreációkban, hanem egyszerű, lezser holmikban is jól érzi magát.
A Csillag születik 2007-es, első szériájában Nórát választották műsorvezetőnek, és úgy tűnik, elégedettek lehettek vele az RTL Klubnál, hiszen négy szezonban is visszatért a képernyők elé. A CSISZ első évadának negyedik részében társával, és „mesterével”, Stohl Bucival évődik épp, aki mellett állítása szerint nagyon sokat tanult.
A második Csillag születik széria elindulásának bejelentéskor már rég tudni lehetett, hogy Nóra „sztárságra van ítélve”. A tinilányos külsőt maga mögött hagyva, nőies, hullámos fürtökkel mosolyog magabiztosan a kamerába műsorvezető társa, Stohl András oldalán, akivel ekkor már a második műsorban dolgoztak duóban.
A 2011-es, szintén tehetségkutató műsorban vállalt munkája alatt már nem pusztán előnyös külsejével és vidám személyiségével, hanem hajával is magára vonta a figyelmet. A X-Faktor színpadára Ördög Nóra ekkor rendhagyó módon gigantikus szőrmeusankával állt színpadra, miután megelégelte, hogy a média túlságosan is az új, rövid frizurájára koncentrál.
A Müller Attilával az After X-ben sem tudták elkerülni a hajas témát, miután a műsorvezető nem bírta ki, és megbogarászta Nóra kissé punk beütést kapott, égnek álló tincseit. Szerencsére a fiús haj mellett békésen megfért Nóra esetében a nőcis öltözködés is, amit ezúttal egy gyönyörű és testhez álló vörös ruha képviselt.
2011 októberében könnyzáporral búcsúzott kollégáitól és a Reggeli műsorától. A csatorna ugyanis 14 év után megszüntette azt, de hagyták, hogy a műsorvezetők, így Ördög Nóra, Lilu, Csonka András és Barabás Évi egy utolsó adásban elköszönjenek a nézőktől, egyúttal jelképesen egymástól. A könnyzápor némiképp érthető volt, hiszen Nóra a Reggeliben kezdte pályafutását mint gyakornok, később pedig mint szerkesztő, majd műsorvezető.
Nem sokkal ezután, 2012-ben Nóra ismét Liluval dolgozhatott, mégpedig a CSISZ színpadán műsorvezetőként. Hajával ekkor is sokkolgatott néha, hol szolid lefésült, hol pedig merész ívű tincsekkel állt a kamerák elé, de régi szolidabb ruhái helyett is szívesen viselt drámaibb, különlegesebb fazonokat.
Az idei Story-gálán már boldog kismamaként jelent meg, és vette át látványos, élénk színű virágcsokornak ható kreációban a magazin díját, amit már másodszorra zsebelt be az év műsorvezetőnője kategóriában. A szülési szabadságra készülő sztár hajával sem okozott csalódást, különleges, feltornyozott és összefésült, elegáns frizurával érkezett.
Idén márciusban a várandós Ördög Nóra és szerzőtársa, Törköly Erika nőnap alkalmából együtt dedikálták Angyalműhely című könyvüket. Az első gyermekét váró műsorvezetőnő gömbölyödő hassal, üde tavaszi összeállításban jelent meg, félrecsatolt, kissé növekvő tincsekkel.
A kislánya, Mici születése előttről származó képen jól látszik, hogy komolyan gondolta: a várandósság utolsó időszakában a születendő picire szeretne koncentrálni. Az Ördög Nóra blogján megjelent kép a természetben, egy orgonabokor előtt készült, és nem lehet nem észrevenni, hogy az év színét, a smaragdot viselő elegáns műsorvezetőnőnél frizura terén lezárulóban van a rövid, fiús hajú korszak.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább