Egy absztrakt légifotó, amely Ausztrália egyik sós tavát ábrázolja. (Fotó: Kevin Perrin)
Betakarítás Új-Dél-Wales egyik szántóföldjén. (Fotó: Joe Ben Barlow)
Nagyon ikonikus ausztrál életképnek nevezték ezt a fotót, amelynek kompozíciója megragadja a hullámok erejét. (Fotó: Jacob/Skypixel)
Bár a pályázatra rengeteg tengeri mólót ábrázoló fotót küldtek be, a zsűri ezt a képet emelte ki, a színek, a kompozíció és a részletek miatt. (Fotó: Brandon Davies)
Gigantikus bányagép egy ausztrál külszíni fejtés helyszínén (Fotó: Scott Portelli)
Tarlóégetés Új-Dél-Wales West Wyalong nevű részén. (Fotó: Mal Lak)
A nyugat-ausztráliai Dirk Hartog Island madártávlatból absztrakt festmény vagy éppen Petri-csészében zajló tudományos kísérlet eredménye is lehetne (Fotó: Will/Skypixel)
Sydney jellegzetes strandja, Bondi Beach. A nevét az őslakosok nyelvén "a szikláknak csapódó víz hangját" jelentő 'boondi' szóból eredeztetik (Fotó: BondiLens)
Akár absztrakt festmény is lehetne ezt a vörös és zöld sós tavakat ábrázoló fénykép. (Fotó: Michael Pilsworth)
A bronzérmes fotó a Rigby Island nevű szigeten készült. A zsűri az élénk türkiz színek és a formák miatt emelte ki a képet. (Fotó: Peter Yan)
A második helyezett a Perth városától délre eső Secret Harbour nevű öbölben készült. A zsűri kiemelte a színek használatát, a kompozíciót és a tökéletes időzítést, ahogy a Nap sugarai átsütnek a hullámokon (Fotó: Al Edgar).
Az Australia from Above pályázat győztes alkotása, amely a nyugat-ausztráliai Margaret-folyó Wyadup Spa nevű részén készült. A bírák a kép kontrasztos színeit és a fotó játékos hangulatát emelték ki. (Fotó: Kyle Bowman)
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább