Lelo Ora 2: erről a vibrátorról egyenesen úgy tartják, hogy jobb élményben részesíti használóját, mint bármelyik orális szex. A puha szilikon borítás alatt fémgolyók "köröznek" az eksztatikus élmény érdekében.
Magic Wand: a masszázsgéppel is felérő segédeszköz ereje a vibrációs fejben és az állítható vibrációs erősségben rejlik.
Eva Dame: az első olyan segédeszköz, amit a csikló izgatására terveztek. A kis gépet csak a punciba kell helyezni, minden más megy magától.
Je Joue Mimi Soft: a pink, kavicsalakú rezgőség tökéletesen elfér az ember tenyerében, 5 fokozatban képes rezegni, szilikon borítása pedig testhű tapintású.
Picobong Transformer: a "kétfejű" vibrátor dupla gyönyört okoz, egyszerre lehet stimulálni vele a csiklót és a G-pontot, a hüvelyt és a popsit, a mellbimbót és a puncit, de farokgyűrűként is helytállt.
Vesper Crave: az USB-töltővel ellátott medálvibrátor megjelenése diszkrét, ereje azonban annál nagyobb.
Comet Key II Wand: a nők nagy kedvence a kérdőjel alakú vibrátor, amivel nemcsak a csiklót, de a G-pontot is könnyen izgalomba lehet hozni.
Tingletip Electric Toothbrush Clitoral Vibrator: aki a direkt stimulusokat szereti, az elektromos fogkefe formáját kopírozó segédeszközt választja, ami kívül, belül megrezegteti a puncit.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább